چگونه با استفاده از باتری های لیتومی لپ تاپی کهنه پاور بانک موبایل بسازیم؟
ساختمان پاور بانک:
ساختار درونی پاور بانک Power Bank بسیار ساده است. تعدادی باتری لیتیومی که به صورت موازی کنار هم قرار گرفته اند. به همراه یک برد کنترل شارژ با ورودی Micro USB و خروجی USB میباشد. استاندارد ولتاژ کاری برای اکثر گجتهای الکترونیکی ۵ ولت میباشد. از این رو تفاوت پاور بانک با توان ذخیره انرژی مشخص میشود. به عنوان مثال پاور بانک Power Bank ۱۰۰۰۰ میلی آمپر، توانایی شارژ کردن ۴ مرتبه یک گوشی موبایل با باتری داخلی ۲۳۰۰ میلی آمپری را دارد. به طور معمول سلولهای باتری لیتیوم یون ۳٫۷ ولت در حالت تخلیه و ۴٫۲ در حالت شارژ کامل میباشند.
مجموعه فیلم آموزش تعمیرات بردهای الکترونیکی
ماژول کنترلر شارژ
ماژول کنترلر شارژ درون این پاوربانکها ضمن مدیریت ولتاژ و جریان ورودی به باتری، ولتاژ خروجی را هم روی ۵ ولت ثابت نگه میدارد. نکته بسیار مهم برای شارژ کردن دیگر گجتها ولتاژ ثابت و یکنواخت ۵ ولت میباشد. که این موضوع بسیار با برند و کیفیت پاوربانک مرتبط است.
ساخت پاور بانک سه مزیت نسبت به خرید آن دارد:
اول این که، با هزینه کمتری میتوانید یک پاور بانک داشته باشید.
دوم این که، نگران خرابی آن نیستید.(چون در هر صورت می توانید آن را تعمیر کنید بر عکس پاور بانک های آماده که باید آن را دور بیندازید)
و سوم این که، هیچ چیز به اندازه وسیله ای که خود شما درست کردید، استفاده از آن لذت بخش تر نخواهد بود.
آموزش کامل و کاملا تخصصی تعمیرات الکترونیک
در این ویدیو از سایت الکتروهوش، نحوه ی ساخت یک پاور بانک ساده با استفاده از باتری های لپ تاپی کهنه و برد مدار شارژ توضیح داده شده است.
توضیحات لازم در حین آموزش داده شده است.
دیدگاهها